Meld aan met Google+ or

OVER ONS

Waarom we doen wat we doen

Onze missie bij TastyClub is om de aangename momenten van het leven voordeliger en plezieriger te maken. We hebben een grote passie voor alles wat met eten, restaurants en uit eten gaan te maken heeft. We houden ervan om nieuwe hotspots en allerlei verschillende keukens te ontdekken. We doen ons best om lokale bedrijven door het hele land te ondersteunen en

bezorgen hen hongerige TastyClub leden. Maar laten we praten over jou. Of je nu een mooie avond wilt doorbrengen in een Michelin-ster restaurant of in een plaatselijke favoriete lunchroom, wij zorgen ervoor dat een bezoek aan onze partner restaurants betaalbaar is en zonder beperkingen op de menu keuze. Het leven is lekker, veel plezier!

Wij zijn

TastyClub is een Restaurant Club waarbij wij oprecht houden van wat we doen. We zijn allemaal restaurant liefhebbers die samen werken om de beste Restaurant Club te creëren die alle leuke dingen in het leven samenbrengt: leuke mensen, lekker eten en een leuke tijd samen beleven! We hebben een service gecreëerd voor goede restaurants die eenvoudig, gebruiksvriendelijk, toegankelijk en innovatief is.

Geen tijdelijke acties die niet gemakkelijk werken. Heerlijk eten en genieten van een avondje uit, voor een standaard lagere prijs. Wij zijn een bedrijf dat een innoverend, plezierig en smakelijk product aanbiedt. Wij werken met de overtuiging dat proces en samenwerking net zo spannend en leuk moet zijn als het eindresultaat. We hopen dat je het net zo leuk vindt als ons, veel plezier!