Register by Google+ or

Restaurant Columbus - Den Haag

Gezellig culinair genieten met heerlijk uitzicht!

25%
4.3
(4 Reviews)
Mo-Sa: 10-22; Su: 09-22
Columbus is een sfeervol restaurant gelegen op een prachtige locatie aan het strand van Scheveningen. Door de prachtig centrale ligging in het hart van Scheveningen is Columbus de ideale plek om te combineren met een dagje uit in het veelzijdige Scheveningen. Terwijl je van een versnapering of iets te eten geniet, heb je een prachtig plaatje van de zee en het strand als achtergrond. Het is een goede plek om de dag fris en fruitig te beginnen, met een heerlijk goed verzorgd ontbijtje of om de dag intiem af te sluiten met een heerlijk diner, goede sfeer en prachtig uitzicht!
Cuisine French, Dutch, Italian
Restaurant type High Tea, Lunchroom, Restaurant
Facilities Table reservation, Terrace, Wi-Fi
Average rating
  4.3  (4 Reviews)
August 24, 2016
Ella Boor
  Not bad
lekker eten, goede sfeer
Ik heb een driegangendiner genomen. De carpaccio was niet fantastisch, hoofdgerecht wel heel lekker (biefstuk en gamba's) evenals het nagerecht (sorbettaartje). Service was ook prima.
August 20, 2016
Jeroen Meijers
  Excellent
heerlijk eten
heerlijk eten en hele goede service
August 17, 2016
Alexandra
  Good
Leuk restaurant
Lekker gegeten samen met mijn gezin
August 11, 2016
Roberto
  Excellent
Top avond op top locatie
Gegeten op een erg mooie locatie met mooi uitzicht op de boulevard. Als voorgerecht de Italiaanse tomatensoep. Erg lekker! Als hoofdgerecht de gebakken zalm met hollandaisesaus. Ook lekker. De bediening was aardig en ontspannen, ondanks de drukte. En de locatie aan de boulevard blijft natuurlijk top.
Strandweg 47
2586 JL Den Haag